על חמישה אלמנטים עומד העולם... ועל חמישה טעמים עומדת כל ארוחה
איך מתקשרים הטעמים לתיאורית חמשת האלמנטים? כיצד משפיע הצבע על טעמו של האוכל? למה צריכים שילוב של טעמים? מדוע חמש להבות בכיריים יעזרו לכם לשפר את מצבכם הכלכלי? ומה הקשר בין ין-ויאנג ותורת פאנג-שוואי לבין המזון שאתם צורכים? לסינים יש תשובות ברורות לכך.
עד לא מזמן בעולם המערבי היה מקובל לחשוב שישנם ארבעה טעמים: מלוח, חמוץ, מתוק, ומר. הסינים הם שבישרו על הטעם החמישי - אוממי. יש המתארים אותו כשילוב של כל הטעמים, ויש שאומרים כי