logo heb

מביאים את העולם אל המטבח שלך!

logo eng

בשר לבן צלוי בסגנון סיני

מרכיבים china_chef_big

  • 2 כפות מירין Taste of Asia
  • 2 כפות רוטב סויה Sempio
  • 2 כפות רוטב הויסין Taste of Asia
  • 1כפית שמן שומשום Taste of Asia
  • 2 כפיות ג´ינג´ר כתוש
  • 2 שיני שום (מועכים בעזרת כף)
  • 450 גרם בשר לבן - חלק אחורי

שיטת בישול

מערבבים את כל המרכיבים מלבד הבשר.  מוסיפים למרינדה את הבשר ומשרים מכוסה במקרר למשך שעתיים לפחות.

מחממים מראש תנור ל-400 מעלות, מוציאים את הבשר ומסננים מנוזלים עודפים (שומרים את יתרת המרינדה לשלב מאוחר יותר). מניחים את הבשר על רשת מעל תבנית אפיה שטוחה. צולים אותו עד שהוא מאבד את צבעו הוורוד. מדי פעם הופכים את הבשר ומברישים ביתרת המרינדה.

מעבירים לכלי הגשה, פורסים לפרוסות דקות ומגישים.


לצפייה בכל המוצרים והמתכונים המשויכים לתגיות - לחצו על שם התגית הרצויה.

תגיות:

Chain Store East and West for Asian cooking

EastWest1-Stores-HaCarmel-Tel-aviv

EastWest1-Stores-HaCarmel-Tel-aviv

EastWest2-Stores-Sarona-Tel-aviv

EastWest2-Stores-Sarona-Tel-aviv

EastWest3-Haifa-Store

EastWest3-Haifa-Store

news sub