למה להשתמש בווק ולא במחבת?
לכלי הקעור יש מספר יתרונות – פיזור אחיד של החום, שימוש מופחת בשמן לטיגון עמוק וודאות שהאוכל שמוקפץ נוחת חזרה לתוך הווק ולא מתפזר על כל משטח הגז. ווק טוב יהפוך את הבישול האסיאתי לקל ונוח יותר.
איזה ווק כדאי לקנות?
מכירים את הביטוי "מה שמשלמים מקבלים"?. זה אחד מהמקרים הבודדים שהאמרה אינה נכונה לגביהם. אין תחליף לווק ברזל מושחם. כל טבח אסיאתי מנוסה יסכים עם זה. הקפצה אמורה להיות מהירה, על להבה גדולה עם ווק שמוליך את החום ומפזר אותו באופן אחיד – ווק מברזל